Kategorier
Teori

Hva vil du lære mer om i det nye året?

Da har vi bladd om kalenderen og det er på tide å legge opp planen for vårens artikler! Takk for alle tilbakemeldinger i året som gikk! Det er veldig godt å høre at artiklene mine kan være til nytte!

Jeg er i full gang med å skisse opp vårens artikler og serier og nå er det den perfekte muligheten til å være med på påvirke dette! Er det noe du kan tenke deg å lære mer om eller få utdypet på en eller annen måte? Er du elev eller student og trenger litt ekstra repetisjon i forhold til pensum og kommende eksamener? Er du helt nybegynner (*) i musikkteori og trenger en gjennomgang av det helt grunnleggende i musikken? Er du lærer og har behov for ny input, tips til gode oppgaver eller bare litt oppfrisking innenfor ulike emner? Eller er du generelt interessert i musikkteori, komposisjon og arrangering og er på utkikk etter ny kunnskap?

Kom med ønsker!

Har du noen ideer eller ønsker for hva jeg skal skrive om til våren så kan du bruke kommentarfeltet under eller sende meg en mail ved å klikke på «Kontakt meg» i menyen øverst på siden!

Håper å høre fra deg! Ikke nøl med å ta kontakt eller å komme med spørsmål eller kommentarer!

Ønsker deg et godt og musikalsk nytt år!


(*)
Jeg har tenkt å sette igang en serie til våren med helt grunnleggende musikkteori. Skal du søke på musikklinje eller lignende kan det være at du har behov for å få en gjennomgang av det mest grunnleggende… Da vil denne serien være midt i blinken for deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.