Kategorier
Intervaller Video

Oppgavehjelperen – hvilket intervall er dette?

I dette videoinnlegget skal jeg se på intervaller. Jeg har laget to videoer denne gangen. Den første viser deg det grunnleggende du trenger å vite om intervaller. I den andre videoen viser jeg deg hvordan du kan funne ut hvilke intervaller du ser nedskrevet.

«Oppgavehjelperen» er en videoserie der jeg gjennomgår ulike oppgaver som er vanlig å få når man har prøver i musikkteori. Serien er først og fremst rettet mot elever som har musikkteori på skolen, men musikkinteresserte i alle aldre vil finne gode tips og råd her.

Oppgaven

Hvilke intervaller er dette?

intervalloppgaven-hvilke-intervall

I videoene under viser jeg deg alt du trenger å vite for å løse denne oppgaven.
Av forkunnskaper trenger du å vite hvilke faste fortegn de ulike toneartene har. Dette kan du lese om i disse artiklene:

Video 1 – grunnleggende om intervaller

Video 2 – løsning på oppgaven

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.