Kategorier
Video

«Looping» – et herlig verktøy for raske skisser og musikalsk drodling!

Denne uken vil jeg gi en rask demonstrasjon av et herlig verktøy som heter «Loopy». Dette er en app for iPhone/iPad/iPod touch som kan brukes i både livesammenhenger og som et supert hjelpemiddel når man lager skisser til komposisjoner og arrangementer.

loopyapp logo«Loopy» fra atastypixel.com er en enkel, men samtidig veldig kraftig, loopmaskin for iOS. Jeg har testet ut det meste av loopingapper til iOS. «Loopy» er så langt den appen som er enklest å bruke, og den har alle funksjonene man trenger både i livesammenheng og når man jobber med låtskisser og arrangementer. Appen kan styres enten direkte på enheten, eller man kan koble på midiutstyr som fotpedaler og lignende. På den måten kan man bruke «Looper» som en hvilken som helst annen loopmaskin der man styrer alt med føttene. Denne videoen gir et raskt innblikk i de enkleste funksjonene. Jeg kommer til å lage en oppfølger der jeg også demonstrerer hvordan appen fungerer sammen med Alesis sin i/o dock. Da vil jeg også vise bruk av fotpedaler og midi.

2 svar til “«Looping» – et herlig verktøy for raske skisser og musikalsk drodling!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.