Kategorier

Om musikkteori.net

logo

Velkommen til musikkteori.net, bloggen som gjør deg god i musikkteori!

Bakgrunn

Jeg heter Vidar Sæther og har holdt på med musikk hele livet! Jeg tok den formelle utdannelsen min ved Musikkhøgskolen i Oslo, og har siden det jobbet som utøvende musiker, komponist, arrangør og pedagog. Nå jobber jeg som musikklærer ved Fagerlia videregående skole i Ålesund, og kombinerer dette med turnerende virksomhet, komponering, arrangering og ikke minst denne bloggen!

Hva er musikkteori.net?

I denne videoen viser jeg deg hva du finner på bloggen min!

Hvorfor musikkteori.net

Dette webstedet er dedikert til å lære bort musikkteori på en morsom, interaktiv og moderne måte. Jeg vil at musikkteori skal være levende og lekent og jeg synes at en blogg passer perfekt til dette formålet!

Jeg startet bloggen våren 2010, først som en del av cime.no men etter en stund merket jeg at dette måtte bli en blogg for seg selv.

Hvis du vil ha mer informasjon om meg og bloggen kan du ta kontakt via kontaktsiden.

Abonner på musikkteori.net

Å holde seg oppdatert på det som skjer her på musikkteori.net er enkelt. Du kan abonnere på nyhetsfeeden min og du kan motta nyhetsbrev på epost fra meg (ca. hver 2.-3. uke).

Følg meg gjerne også på twitter eller stikk innom musikkteori.net sin facebookside. Jeg vil gjerne ha tips om spennende ting innen musikkutdanningen, andre musikkblogger, verktøy til komponering/arrangering og det meste annet innen musikk!

Ellers om det jeg driver med

Moments Notice:
En spennende trio med tuba, saxofon og trommer.

District Nine:
En nonett formet som et ministorband. Besøk vår facebookside her!

Jeg har også vært fast skribent i tidsskriftet Musikk i Skolen (tidligere Arabesk), hvor jeg har bidratt med over 35 artikler om å jobbe kreativt med barn og unge.

Improskolen
Sammen med vibrafonist Karl Ivar Refseth driver jeg nettstedet improskolen.no. Her legger vi ut videoleksjoner og podcaster om improvisasjon og kreativitet! Besøk oss på: www.improskolen.no

Smartundervisning.no
Jeg driver også bloggen smartundervisning.no hvor jeg fokuserer på å gi lærere en enkel innfallsport til å bruke teknologi i undervisningen.

Jeg håper at denne bloggen kan bidra til å gjøre musikkteori mer tilgjengelig og morsomt!