Start her

1

Gratis artikler!

c450224_mKos deg med en rekke gratis artikler her på nettstedet. Det ligger nå over 80 artikler ute på bloggen, og det legges ut stadig flere.

Artiklene tar for seg alle mulige temaer innen musikkteori, og hvis du savner noe kan du sende et tips til meg fra kontaktsiden!

2

Ekstra materiale for deg som vil bli skikkelig god!

c450486_mSystematisk og grundig gjennomgang av musikkteorien.

Kurs med videoforelesinger, lydeksempler, quizzer, tekst og bilder. Det har aldri vært enklere å lære seg musikkteori!

Alt du trenger for å bli en mester i musikkteori!

9 svar til “Start her”

Hei Vidar,

Etter noen års tørke har jeg begynt å spille gitar igjen. Litt rusten i fingrene. Også rusten når det gjelder teori.
Hjertelig takk for en gratis (!) side om temaet! Gleder meg til å ta fatt på leksjonene Dine!
Børste støvet av gammel kunnskap, samt lære noe nytt. :)

Mvh
Werner Skaug

Hei Werner!
Så hyggelig at du får utbytte av sidene her! :-)

Lykke til videre med musikkteorien!
Vidar

Svar

Fant netopp siden din, den ser veldig lovende ut :)
skal gi tilbake melding på siden så fort jeg har lest ut det som er !
takk for ett gratis alternativ, setter pris på slike ting!

Hei. Jeg har vært noen timer på bloggen og synes den er veldig bra. Jeg er gammel bassist og dårlig på teori, men gleder meg til å jobbe med disse sidene. Mvh Lars Hansrud

Hei Lars!
Det var hyggelig! Håper du finner mye nyttig her, og ikke nøl med å spørre om du lurer på noe!
Vidar

Svar

Utrolig fornøyd med siden din Vidar! Jeg har alltid brukt en praktisk tilnærming når jeg har laget a cappella arrangement på youtube kanalen min (Link: https://www.youtube.com/watch?v=FCgBm4W54XA ) men nå begynner jeg å få en teoretisk knagg å henge alt på, som kommer til å gjøre framtiden mye enklere! Vurderer også å prøvesynge på norges musikkhøgskole til høsten! Stå på videre, jeg kommer til å støtte deg som plussmedlem når den nye modulen kommer ut!

Hei, vil bare si at dette stedet er en gullgruve hvor det er lett å finne gull. Jeg startet musikkteori kurs på nett for et par år siden på engelsk og bruker stedet ditt for å forstå de norske begrepene. Har samtidig oppdaget at mange av forklaringene dine er svært lette å forstå så nå bruker jeg stedet ditt både til oppslag, lære nytt og repetere. Tok kursene dine også sånn at du har noe igjen for arbeidet og de var virkelig verdt pengene så de anbefaler jeg til alle :).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.